meer dan 20 jaar ervaring dé specialist in houten kozijnen en deuren op maat geproduceerd in eigen fabriek zakelijk en particulier FSC-gecertificeerd

Over Spapen Kozijnen

Spapen Kozijnen is een kleinschalige en moderne timmerfabriek, een familiebedrijf met al ruim 20 jaar ervaring in de bouw en timmerindustrie. Dit in combinatie met de juiste kennis en vakmanschap. Bij Spapen Kozijnen staat kwaliteit en tevredenheid van de klant hoog in het vaandel.

Houten kozijnen voor zowel zakelijke als particulier

Zowel de zakelijke als de particuliere markt kan bij ons terecht. Doordat wij erg flexibel zijn en een snelle doorlooptijd hebben kunnen we productie draaien van ÈÈn kozijn tot complete series.
Kleine en middelgrote bouw- en aannemingsbedrijven, die korte communicatielijnen op prijs stellen.  Particulieren klanten kunnen uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben het volste vertrouwen in onze diensten.  Wij zijn ervan overtuigd dat de hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs zorgt voor tevreden klanten die terugkomen. Het doet ons dan ook goed dat veel van onze klanten al jaren de weg naar ons weten te vinden.

Spapen Kozijnen is FSC-gecertificeerd

Spapen Kozijnen is FSC-gecertificeerd en verwerkt uitsluitend houtsoorten die afkomstig zijn van verantwoord verbouwde houtsoorten. Houtproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Dit gebeurt door onafhankelijke certificeerders.