meer dan 20 jaar ervaring dé specialist in houten kozijnen en deuren op maat geproduceerd in eigen fabriek zakelijk en particulier FSC-gecertificeerd

Houten binnendeuren en buitendeuren

Spapen Kozijnen produceert houten binnendeuren en buitendeuren. Hierbij kunt u denken aan houten binnendeuren, voordeuren en tuindeuren.

Houten voordeuren

Op zoek naar nieuwe voordeuren voor nieuwe of bestaande woningen? Wij bieden massieve hardhouten of vlakke houten buitendeuren van hoogwaardige kwaliteit, Alles uit eigen fabriek. Of het nou gaat over een simpele vlakke voordeur, of een jaren 30 stijl voordeur. Wij meten altijd alle voordeuren in. Het maakt niet uit of het een nieuwbouw of een renovatiewoning is, want wij vinden het belangrijk dat onze deuren in elk kozijn passen.

Neem voor meer infomatie gerust contact op.

Houten binnendeuren

Elk materiaal heeft zo zijn voordelen. Zo zorgt een glazendeur voor meer lichtinval. Kunststof deuren zijn bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijk. Het materiaal hout wordt echter het meest gebruik als binnendeur. Doordat een houten deur een natuurlijk karakter heeft, zijn ze erg in trek. Het heeft daarnaast ook nog eens een isolerende werking. Niet alleen is hout van zichzelf al een natuurlijk materiaal met vele voordelen, het brengt ook vele mogelijkheden mee. Zo kunnen wij elke deur voor u in de gewenste maat en model produceren, of u nou een strakke industriele deur, of toch liever een binnendeur met panelen of glas.

We informeren u graag over de vele mogelijkheden omtrent Binnendeuren.

Houten tuindeuren

Tuindeuren worden bij ons op maat gemaakt. en zijn beschermd tegen weersinvloeden en geluidshinders. Op een stijlvolle wijze sluit u met tuindeurkozijnen uw buiten- van uw binnenterrein. Het voordeel van hardhout (ten opzichte van aluminium of kunststof) is dat het naast dat het bescherming biedt ook voor een klassieke en stijlvolle uitstraling zorgt en dat het tevens beter isoleert. Het tuindeurkozijn wordt voorzien van duurzaam hang en-sluitwerk van het merk HMB, compleet met 3-puntsluiting en Multipoint. Ook hier heeft u weer een ruime keuze in verschillende dorpels.