meer dan 20 jaar ervaring dé specialist in houten kozijnen en deuren op maat geproduceerd in eigen fabriek zakelijk en particulier FSC-gecertificeerd

Houten schuifpuien

Een houten vouwwand of schuifwand geeft u de mogelijkheid om uw woning of bedrijf te voorzien van een grote ingang. Wij produceren alle soorten schuifpuien in eigen fabriek, of u nou op zoek bent naar een hefschuifpui, een vouwwand of schuifwand.

Houten hefschuifpui

Een hefschuifpui wordt geopend met behulp van een simpel bedieningsmechanisme wat ook voor ouderen en kinderen goed te gebruiken is. Wat een voordeel is van dit type schuifpui, is dat de looprail van het schuifsysteem net zo hoog ligt als de binnenvloer. Hierdoor ontstaan er geen drempels bij het naar binnen en naar buiten lopen. Met deze vorm schuifpuien heeft ook volledige vrijheid over de grootte van de pui en de grootte van de ventilatiekier.

U kunt er ook voor kiezen om ventilatie optimaal te benutten en daarmee ook een royale doorgang te creëren. Natuurlijk is het grootste voordeel van de hefschuifpui dat u alle kanten op kunt. U kunt kiezen voor een of meerdere verschillende schuifbare delen en eventuele boven en zijverlichting. Ook een schuifpui is uit te voeren met verschillende onderdorpels (Arduin, DTS etc.).

Houten vouwschuifwand

De reden om te kiezen is vaak de behoefte aan meer licht in huis en ook meer contact met buiten. Dit kan zowel met Vouwschuifdeur, een schuifpui of openslaande deuren. Bij de keuze tussen deze en schuifdeuren of openslaande deuren valt steeds vaker de keuze op de exclusievere Vouwschuifdeuren. Dat komt door de bredere opening en de steeds aantrekkelijkere prijs ervan. De deuren zijn tevens veilig, waterdicht, inbraakwerend, nastelbaar en voorzien van onderhoudsvrije geleiding. Naast een basisvariant zijn er diverse mogelijkheden in o.a. indeling, aantal deuren, schuifschema’s en aanzicht deuren.